Предварителен кръг на състезанието ” ХИПО”

На 23.02.2018 във IIСУ ”Проф.Н.Маринов” се проведе HIPPO – шесто международно състезание по английски език „Английски без граници”. Състезанието се организира от GLOBAL INPUT и GLOBAL HIPPO ASSOCIATION и е предназначено за ученици от 9 до 19- годишна възраст от целия свят. То промотира английския език и предизвиква учениците да премерят знанията си, дава възможност за създаване на приятелски връзки и международно сътрудничество, калява духа и конкуренцията между младите хора.

Състезанието преминава в три кръга – предварителен, полуфинал и финал. В предварителния кръг взеха участие 41 ученици от трети до единадесети клас, разпределени в пет възрастови групи. Те решаваха тестове за проверка на уменията им върху четене и слушане с разбиране.

Голямата награда е класиране и участие във финалния кръг, който ще се проведе в Лидо ди Йезоло, Италия на 12 и 13 май 2018. Деница Радославова, ученичка от 8в клас на нашето училище, имаше възможността да участва в този кръг по време на четвъртото състезание HIPPO през май 2016.

На всички участници желаем успех и класиране за ФИНАЛА!Елена Стефанова – главен учител

МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

%d bloggers like this: