„Спортувам с мама и тати“

В салона на Второ средно училище “Професор Никола Маринов“ се проведе спортен празник под надслов „Спортувам с мама и тати“, посветен на седмицата на бащата. В него взеха участие учениците от 4д клас, с класен ръководител Наталия Илиева и техните родители.

С огромно желание татковците се включиха в щафетните игри. Те бяха оспорвани. Всички много се постараха и вложиха цялата си душа и сърце за победата. В екипни игри деца и родители премериха сили в три отбора. Така те създадоха, за себе си, едно страхотно преживяване.

По време на състезанието личеше сплотеността на родителите и техните деца. Отборният дух и подкрепа бе ключов за постигнатите добри резултати и създадените емоции.

Родителите получиха сертификат за участието си в празника, а децата торбички с лакомства.

Гости на празника бяха г–жа Люба Колева – старши експерт в РУО – Търговище, г–н Пламен Иванов–заместник-директор на школото и г-н Калин Кръстев – учител по ФВС.

„Изказвам сърдечни благодарности на г-н Иванов и г–н Кръстев за помощта и подкрепата им по време на състезанието“ – сподели госпожа Наталия Илиева – класен ръководител на децата.


МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

%d bloggers like this: