Обръщение към зрелостниците от випуск 2020 на Второ СУ “Проф. Никола Маринов” Търговище

Скъпи зрелостници,

вие сте випускът, който завършва средното си образование в необичайни условия, породени от извънредното положение в страната и последиците от него. Вашето обучение през последните месеци премина виртуално. Пред мониторите, ние, вашите учители, и вие, нашите ученици, прекарахме повече часове, отколкото в реални условия. Учихме се и ние заедно с вас. Сега мога с гордост и удовлетворение да кажа, че се справихме безупречно! Виртуална беше и последната ни среща. И въпреки всичко – нищо и никой не може да ви отнеме емоциите, свързани с любимия клас, с родното училище, учителите и бъдещите отговорности. Ще ни липсвате много! Ще ни липсват вашите успехи, радостта от победите, младежкият смях, напрегнатите дни на контролни и класни работи. Но нали след вас идват други ученици, които ще поемат щафетата!

Да се наречеш възпитаник на Второ СУ “Проф. Никола Маринов” Търговище е гордост! Училището, което вече 50 години е храм на знанието и просветата! Училището, което пази традициите, което ражда и развива таланти! Гордейте се, че и вие сте част от тези традиции и от европейския дух на училището ни!

Бъдете усмихнати, позитивни, изпълнени с мечти и сила да ги постигате! Очакват ви нови предизвикателства! Очаква ви животът!

На добър час, випуск 2020!

Търговище
15 май 2020 г.

Анета Куманова – директор


МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

%d bloggers like this: