Отличници от випуск 2020 – гордост за всички!

Зрелостниците отличници на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище се почувстваха горди и удовлетворени от вниманието, което д-р Дарин Димитров – Кмет на Община Търговище, им оказа на срещата, проведена с отличниците на випуск 2020. Сред присъстващите, в сградата на Общината, близо 50 зрелостници, групата на Второ СУ беше най-внушителна. За 2019/2020 учебна година отличниците в Община Търговище са 66, а тези от Второ СУ са на първите места – Василена Коларова от ХІІ в клас е с най-висок успех – 5,96; втора е Димана Стойчева, също от ХІІ в, с успех 5,95.

Д-р Димитров връчи на всички отличници лично послание и подарък ваучер за книга. Той им пожела да постигнат мечтите си и да се реализират в родния град, защото всяка трудност се преодолява по-лесно, когато си близо до корените си.

Срещата с отличниците се провежда за втора поредна година. Целта е да бъде отдадено заслужено внимание към труда и постиженията на успешните млади хора на Търговище.

От името на цялата педагогическа колегия и от свое име Анета Куманова – директор на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище, поздравява отличниците на випуск 2020 и им пожелава здраве, дръзновение и оптимизъм.

МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

%d bloggers like this: