ПРИЗИВ: НА 15 СЕПТЕМВРИ – ВМЕСТО ЦВЕТЯ – ДА ДАРИМ ЗА СТЕНОПИСА!

На фасадата на Второ СУ Търговище – ще рисува NАЅІМО!

На 15 септември – вместо цветя – да дарим за стенописа!

ПРИЗИВ:

Уважаеми ученици, родители, приятели!

Ние, членовете на Обществения съвет към Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище, организираме благотворителна акция – набиране на средства за реализиране проекта на NАЅІМО /Станислав Трифонов/. Известният по цял свят графити художник и неговият екип ще украсят фасадата на училището. Необходимата сума за подготовка на стената, закупуване на материали и изработване на стенописа е 11 700 лв.

На 15 септември – първия учебен ден, ако сте предвидили цветя за учителите, дарете средствата за стенописа.

Призоваваме всички да дадем своя принос талантливият творец да реализира този проект, с който ще обогати визията на Второ СУ Търговище. За нас ще бъде гордост негова творба да краси сградата на училището.

NАЅІМО ще сътвори графити рисунката си в знак на благодарност към училището, в което е учил, и към родния град Търговище.

През 2020 г. Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище чества своя 50-годишен юбилей. То е най-голямата образователна институция в Област Търговище, която обединява през годините хиляди учители, ученици, техните родители, служители, граждани – в името на знанието и просветата. 50 години – труд, съзидание и творчество! Безкористното дело на NАЅІМО и неговия екип е посветено на този юбилей. Подкрепяйки родолюбивия проект на талантливия художник, ще покажем за пореден път своята любов към изкуството и към родното училище.

Призоваваме всички, които желаят и имат възможност, да се включат в събирането на средствата.

Дарителска кутия ще бъде поставена във фоайето на първия етаж на училището.


Средства могат да бъдат преведени и по банкова сметка:

“ОББ” АД

Второ СУ “Професор Никола Маринов”

BG97UBBS80023108502610


МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

%d bloggers like this: