„В ритъм с татко“ – послания на четвъртокласници

Традиция е четвъртокласниците от групата за ЦОУД с учител Цветелина Бонева, Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище, да отбелязват Седмицата на бащата. Тази година тя премина под мотото ,,В ритъм с татко“.

От 9 до 15 ноември 2020 г. децата обмислиха и предложиха различни предизвикателства за семействата си – седмица на танцуващи усмивки, много смях и веселие, забавни моменти и невероятни музикални експерименти. Всички се чувстваха съпричастни към каузата за ролята на бащата в цялостното развитие на детето. В последния ден от седмицата учениците се постараха да изненадат приятно своите татковци. На 13 ноември – Световния ден на добротата, те изработиха и поднесоха поздравителни послания към родителите си. Всички членове на училищната общност са убедени, че добрата връзка между членовете на семейството е много ценна за емоционалното и социалното развитие на децата.

Седмицата на бащата е част от Националната кампания ,,Да бъдеш баща”, която подкрепя равнопоставеното участие на значимите мъже в живота на децата.


МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

%d bloggers like this: