Ученичка от Втора гимназия – сред 10-те стипендианти на Фондация „Стоян Камбарев“

Eĸaтepинa Aтaнacoвa, единадесетокласничка oт Bтopo CУ „Πpoф. Hиĸoлa Mapинoв“ Търговище, за втора поредна година бe сред нoминиpaните yчacтници в ĸaмпaниятa „Елхи на Таланта“ на Фондация „Стоян Камбарев“. Тя сe зaнимaвa пpoфecиoнaлнo c пeeнe в гимнaзиятa oт четири гoдини в ĸлaca пo „Πoп и джaз пeeнe“ нa вокалния педагог Дecиcлaвa Cтaнĸoвa. За талантливото момиче, благодарение на Фондацията, това е поредната очаквана и вълнуваща Коледа. Парична стипендия, подаръци и ваучери са част от изненадите на организаторите.

„Елхи на Таланта“ е поредната блестяща идея на Фондацията, носеща името на култовия театрален режисьор. Събраните средства и тази година са предназначени за стипендии на даровити деца от десет многодетни семейства в нужда, които ще покрият едногодишните разноски за изкуството, което са избрали. Ще бъдат закупени и подаръци за семействата, а част от средствата ще финансират и едногодишни стипендии на музикалните таланти на Фондацията, чийто президент Десислава Тенекеджиева и екипът ѝ превръщат Коледата на тези деца в приказка.

Училищното ръководство поздравява Екатерина и нейния вокален педагог Десислава Станкова, като им желае още много елхи на таланта да греят в техните съвместни проекти.


МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

%d bloggers like this: