Второ СУ призовава всички учители, ученици и съграждани, да дарят средства за наш възпитаник

В навечерието на един от най-светлите празници, се обръщаме с молба към всички наши учители, ученици и съграждани, да направим коледните празници още по-светли и изпълнени с добро. Един наш възпитаник се нуждае от подкрепата ни, както морална, така и финансова.

Преди броени седмици Арас Нурханов Мустафов от 4 г клас, претърпя инцидент, при който получи сериозна травма на крака – счупване на глезена. До момента са му направени редица скъпоструващи интервенции в истанбулска частна клиника, но лечението и рехабилитацията му продължават.
Второ СУ призовава всички учители, ученици и съграждани да дарят средства за наш възпитаник

Арас все още се намира в лечебното заведение в Турция, където полагат изключителни грижи, за да възстановят крака на момчето. Поставени са шест гвоздея и са извършени няколко оперативни намеси. За да продължи успешното възстановяване, е необходимо да се съберат финансови средства.

Второ СУ “Проф. Никола Маринов” призовава всички, които искат да помогнат на семейството на Арас в тази битка, да дарят средства в благотворителната кутия на входа на училището.

В каузата се включват всички негови съученици и клуб “Заразно добро” . Ученици от начален етап изработват коледни картички и сурвачки, а събраните средства ще бъдат дарени за лечението на Арас. Възпитаниците на госпожа Диана Ангелова чрез своето изкуство, с подкрепата на госпожа Десислава Трифонова, също се отдадоха с ентусиазъм на благотворителната кауза.

Нека сътворим едно чудо за Арас, като окажем финансова подкрепа и съпричастност за него и семейството му!

%d bloggers like this: