май 30, 2024

В часа на … Стела Антонова

Дейности

Госпожа Стела Антонова, директор на Частна езикова школа ,,Скай“, проведе час на класа с учениците от 10 б клас, профил ,,Хуманитарни науки“. Срещата се реализира във връзка с класовия проект ,“Светът е малък“. Гостът насочи вниманието на десетокласниците към връзката с родния край и възможността да бъдеш успешен в малкия град. Стела Антонова е успяла и доказала се в нашия град жена. Тя е стойностен и амбициозен човек, магнетична личност, която умее да мотивира и вдъхновява. Г-жа Антонова сподели личен опит във връзка с избора и личностното израстване. Засегна актуални за тийнейджърите въпроси, свързани с възможностите в Търговище, с реализацията в България и в чужбина. Посланието към гимназистите беше категорично – да вложат много усилия в ученето, защото то гарантира успеха им в живота. Инвестицията в образованието винаги е най – доброто решение.

В края на часа Стела Антонова поднесе интересни изненади на учениците, а те я зарадваха с идеята символично да вписват всеки свой гост в списъка на класа. На срещата присъства и г-жа Анета Куманова, директор на училището.

По настоящия текст работи Виктория Грънчарска. Снимковия материал подбра Стелиана Асенова. Класен ръководител и преподавател по български език и литература е Славка Георгиева.


МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

Skip to content