май 19, 2024

„Да бъдеш баща!“

ДейностиНачален етап

Учениците от 3 клас, с учители В.Василева и Ц. Бонева,се включиха за поредна година в Националната кампания „Да бъдеш баща!“.

Седмица на бащата е под наслов „ИСТИНСКИЯТ МЪЖ НЕ ОБИЧА ДА ГОВОРИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!“. Подкрепяме кампанията с радост, защото знаем, че независимо от това дали е баща, дядо, чичо, брат, наставник в живота на всяко дете ролята на мъжа е важна за неговото емоционално, физическо и интелектуално развитие.

Учениците написаха послания до значимите възрастни мъже в своя живот върху специално изработена от тях картичка, нарисуваха картини под надслов „Моето любимо място с татко”, четоха заедно любими и интересни книги, спортуваха и се забавляваха. С много вълнение при подготовката и провеждането премина и състезанието „С татко го правим най-добре.” В него участваха 13 двойки „дете и значим възрастен“. Проведоха се футболен мач, дърпане на въже, игра на „Сляпа баба”, скачане в чувал, надбягване на един крак и др.

Да бъдеш баща не е работа за един ден. Участието на бащата в училищния живот дава по-голяма увереност и сигурност на учениците, както и ги стимулира към постижения. Да бъдеш Баща е щастие и отговорност.


МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

Skip to content