юни 22, 2024

Житейски спектакъл „Толерантност, разбирателство, доброта“

Занимания по интересиНачален етап

В незабравими преживявания превърнаха заниманията си по интереси учениците от групата за целодневна организация на дейностите в IV клас при Второ СУ „Проф. Никола Маринов” гр. Търговище. Седмицата за тях премина под мотото „Да се учим на толерантност”.

На 21.11.2019 г. в актовата зала на училището децата представиха сценичната композиция „Толерантност, разбирателство, доброта“. Те показаха, за пореден път, голямата си любов към художественото слово и заслужено получиха аплодисментите на своите родители, учители и съученици.

На изявата присъстваха заместник-директорите на училището Пламен Иванов и Елеонора Панайотова. Те поздравиха децата и изразиха задоволството си от подготовката и артистичните им умения. От ръководството на училището четвъртокласниците получиха много енциклопедии, образователни игри, пъзели и топки.

Родителите изненадаха своите деца, подарявайки им червени балони с форма на сърце и вкусни погачи. Така, на 21 ноември – Деня на християнското семейство, всички се почувстваха обединени от символиката на хляба, от любовта и толерантността.

Вдъхновител на четвъртокласниците е Гюлфие Велиева – старши учител в група за ЦОУД.


МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

Skip to content