юни 23, 2024

Благотворителен базар „50 години Коледа в моето училище“

Дейности

На 19 декември 2019 година във Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ се проведе, станалия вече традиционен Коледен благотворителен базар. Тази година той е под надслов „50 години Коледа в моето училище“.

На откриването присъстваха: д-р Дарин Димитров – кмет на Община Търговище, областният управител – г-н Митко Стайков, г-жа Елка Станчева – началник на РУО – Търговище, експерти от РУО, учители, ученици и родители.

В знак на благодарност за ползотворното сътрудничество и подкрепа, директорът на училището – г-жа Анета Куманова връчи на гостите почетни плакети. Тя благодари на участниците в базара и поздрави присъстващите с предстоящите коледни и новогодишни празници.

В мероприятието се включиха с огромно желание и завиден ентусиазъм ученици от всички класове в начален и прогимназиален етап на обучение. Към тях се присъединиха и учениците от 8 в, 9 б и 11 а класове. На базара се предлагаха ръчно изработени коледни картички, сувенири и лакомства от сръчните ръце на ученици и родители. И тази година посетителите останаха очаровани от прекрасните коледни украшения и стилните картички. Не можаха да подминат апетитните коледни питки и невероятното разнообразие от сладкиши.

Събраните средства ще се дарят за дейности за отбелязване на предстоящия през 2020 година 50-годишен юбилей на училището.


МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

Skip to content