юли 15, 2024

Поощрителна награда от национален конкурс за есе

КонкурсиТвоят час

Поощрителна награда спечели Димо Русев от ХІ в клас на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище в Националния конкурс за есе “Вечната книга и ние”, посветен на Библията. Елеонора Панайотова – заместник-директор на училището – връчи грамота и книги на ученика.

Инициатори на конкурса са Библейската библиотека на Богословския факултет на Софийския университет и интернет порталът Православие.БГ. Участниците бяха разделени в две възрастови категории – ученици от 8. до 12. клас и участници над 19 години. Жури от духовници, богослови, писатели, журналисти, учители по български език и литература определи наградите, връчването на които се състоя на 23 октомври 2017 г. в столичната книжарница “Къща за птици”.

Димо участва в групата по български език и литература по проект „Твоят час“ BG05M20P001-2.004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)“, ръководена от Йорданка Филева – главен учител по български език и литература.

 

МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

Skip to content