юли 22, 2024

На добър час, випуск 2021!

ДейностиСъобщения

Радостни възгласи, слънчеви усмивки и много настроение – такава беше атмосферата във Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище на 14 май 2021 г. На този ден – празника на град Търговище, учениците от випуск 2021 г. чуха за последен път училищния звънец. Много родители, учители, приятели станаха съпричастни към вълненията на младите хора, които завършват средното си образование.

Тържественото издигане на националния флаг, маршът на знаменосната група и прозвучаването на училищния химн предизвикаха сълзи в очите на много от присъстващите. С нетърпение зрелостниците минаха по червения килим – към бъдещето, към живота и към повишените отговорности.

Анета Куманова – директор на училището, им пожела винаги да си спомнят за родното училище, за приятелите и учителите си, за град Търговище, за родния дом – където и да са по света. Да приемат предизвикателствата на живота, да се развиват, да мечтаят, да обичат.

Със своите емоционални песни и танци участници в художествените състави на училището поздравиха зрелостниците, които извиха кръшно хоро.

На добър час, випуск 2021 на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище!


МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

Skip to content