април 14, 2024

ВТОРО СУ „ПРОФ. НИКОЛА МАРИНОВ“ С ТЪРЖЕСТВЕНО ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА И В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ (ГРАФИК И ОРГАНИЗАЦИЯ)

ВажноЗа родителитеСъобщения

Любимото училище отново отваря врати, за да посрещне ученици- малки и големи, за стартиране на Новата учебна година. Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ уведомява всички свои ученици, че тържественото откриване на учебната година на 15 септември ще започне в 9 часа, очаквайки най-малките и най-големите си ученици от 1-ви и 12 клас, както и тези, които имат нужда от пълна подкрепа, за да пристъпят прага на гимназиален етап на своето образование, а именно 8 -ми клас.

За да бъдем отговорни към здравето на своите възпитаници, ние от Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ , организирахме един ефективен начин за пълноценно навлизане в училищната атмосфера, който отговаря на всички противоепидемични мерки.

В 9.00 часа влизат в училище 1, 8 и 12 клас през централния вход на школото, като учениците ще се насладят на една цветна феерия от звуци и танцова хореография. Тържественото вдигане на българското знаме ще бъде сюблимният момент, който буди в учители, ученици и ръководство, чувство за принадлежност и дълг.

Всички останали- ученици, родители, съграждани, могат да се насладят на музикалната приказка на нашето училище на живо във Фейсбук.

В 10 часа на страничния вход откъм сградата на МВР, ще очакваме второкласниците. В същия час (10 часа) ще посрещнем 9 и 10 клас през централния вход, а 11 клас- през входа откъм спортните площадки.

Час по-късно- в 11 часа през централния вход на училището ще влязат 3, 4, 5 клас, за да пристъпят прага на класните си стаи и да си пожелаят една успешна учебна година. Отново в същия час- в 11 часа , през страничния вход на училището откъм спортните площадки, ще очакваме учениците от 6 и 7 клас.

Каним всички съграждани да наблюдават тържественото откриване на Новата учебна година На живо във Фейсбук – ТУК

Молим всички да спазват мерките и организацията по придвижване.

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ВЛИЗАНЕ В УЧИЛИЩЕ ЗА 15 СЕПТЕМВРИ

9.00 ч.- Тържествено откриване на Новата учебна година. Присъстват 1, 8, 12 клас- влизат през Централния вход на училището
10.00 ч. – През страничния вход откъм МВР влизат 2 клас
10.00 ч. – През централния вход на училището влизат 9 и 10 клас
10.00 ч. – през страничния вход на училището откъм спортните площадки влизат 11 клас
11.00 ч. – През централния вход на училището влизат 3, 4 и 5 клас
11.00 ч. – През страничния вход откъм спортните площадки влизат учениците от 6 и 7 клас

На разположение ще бъде целия учителски състав, който ще съдейства за безпроблемното и безопасно придвижване на учениците.

МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

Skip to content