юни 22, 2024

В очакване на утрешния ден

ДейностиНачален етап

Малки и големи се вълнуват за утрешния ден. В трепетно очакване обаче, по традиция са най-малките ученици, а именно тези от първи клас. За да открехнем завесата на вълшебството на училището, решихме да споделим работни кадри от трескавата подготовка за посрещане на първолаците.

И нека приказката започне сега:

Мили ученици, предстои ви един нов и напълно непознат етап от вашия живот. Навлизате в най-важната година за вас- започването на училище. Ето защо, за вас сме създали една топла и уютна обстановка, в която да се чувствате спокойни.

Защото само така, можете да гребете с пълни шепи от тайнството на знанията. Вашата класна стая ще бъде вашата крепост през предстоящите месеци. Ето защо, всичко от което се нуждаете, присъства там. Удобни чинове, цветни стени и усмивки ще ви чакат всяка сутрин, за да се научите на трудолюбие, ученолюбие и всеотдайност.

Учителите от начален етап работиха безспирно и подготвиха истински стаи на чудесата, където ще откриете пътя към Познанието. Българските символи са неизменна част от визията на училището и няма как да бъдат пропуснати и тук. Букви и цифри се показват отвсякъде и чакат своето призвание. Цветя от любов и кошници пълни със знание ще ви отведат по необятния път на Знанието.

Там освен знание обаче, ще получите и много много приятелства. За това са подбрани интересни книжки за свободното време и удобни мебели, за да бъде почивката ви още по-пълноценна. Вашият клас ще бъде училищното семейство, в което ще откриете подкрепа в трудните моменти и широка усмивка, когато се справяте.

Вече букварите са поставени на чиновете и всички те, чакат вас- за да ги пазите, за да ги обичате и отваряте лист по лист с много старание и любов. А какво е празник без балони?! Много балони, лакомства и изненади ще бъдат част от утрешния празник.

Очакваме ви!

МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

Skip to content