юли 19, 2024

Седмицата на бащата във Второ СУ направи супертатковците най-специалните герои на училищния процес

Новини

Да си баща е благословия, която се заслужава, не се дава! От съдбата. И от децата…

Учениците от групата за целодневна организация на учебния ден – 1а клас преживяха една вълнуваща седмица – за първи път те се сблъскаха с обучението от разстояние в електронна среда, но това съвсем не им попречи да отбележат подобаващо Седмица на бащата от 8 до 14 ноември. Тя се отбелязва за девети пореден път като инициатива на националната кампания за бащина грижа „Да бъдеш баща“ на Асоциация „Родители“.

„Седмицата на супертатковците“ е към своя край. Вълнуваща и запомняща се за всички, но най – вече за талантливите ни първолаци, които с желание и ентусиазъм сътвориха рисунки в, картички и колажи, отправиха послания, разказаха за важните предмети, символизиращи бащите им, пяха и рецитираха, показвайки обичта си към тях! Част от дейностите преминаха в ОРЕС, а кулминацията на седмицата – четвъртък беше под мотото: ,,Един предмет разказва кратко за суперсилата на татко!“.

Заслужено супертатковците получиха картички и медальони за спомен изработени от сръчните ръце на първокласниците.
Благодарим за отговорността и споделените емоции! Благодарим за това, че всички заедно създадохме вълнуващи преживявания за малките ни възпитаници! Седмицата на бащата приключи, но се надяваме, уважаеми супертатковци, да бъдете до децата си всеки ден!
Бъдете ГОРДОСТ, ОПОРА И ПРИМЕР за тях!
Учител на групата е Цветелина Бонева.
Насладете се на красотата, която децата сътвориха заради своите супергерои- татковците!

Skip to content