ПриемПрием в 1 клас

С грижа към вас – проучване на нагласите на родителите на бъдещи първокласници

Скъпи родители на бъдещи първокласници през учебната 2022-2023 година,

По повод предстоящия важен избор, който трябва да направите, относно това, къде ще учи Вашето дете,  ние решихме да съгласуваме бъдещите си решения с Вас.

От Второ СУ “Проф. Никола Маринов” смятаме, че образованието е не просто взаимодействие между учители и ученици, а съвместна подкрепа и съдействие. Нашето училище е място, където обучаващите развиват умения и таланти, успоредно със задължителните знания. В учебната програма на бъдещите първолаци хореографията, музиката и изобразителното изкуство са включени отново, за да удовлетворят нуждата на най-малките да творят и развиват своите заложби. Вярваме, че качественото образование,  в комбинация с творческото развитие, е най-правилната формула за създаване на успешни личности.

За да направим  най-правилния избор, отговарящ на Вашите желания и потребностите на Вашите деца, се нуждаем от отговор на няколко въпроса, благодарение на които ще получим изключително важната обратна връзка.

Попълнете анкетата, публикувана ТУК или изтеглете на хартиен носител: Анкета  – изпратете на e-mail: 2su@2su-tg.com или заповядайте при нас!

 

%d bloggers like this: