април 24, 2024

Екипът на НАП – офис Търговище подкрепи благотворителната инициатива за пострадалия Арас

Новини

Екипът на НАП – офис Търговище подкрепи благотворителната инициатива на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ за финансова помощ за пострадалия Арас.

Днес ученици от 4 клас, десетокласници и доброволческият клуб „Заразно добро“ посетиха институцията, представлявана от госпожа Антония Стойчева – директор на местния офис на Националната агенция по приходите. Те успяха да впечатлят служителите и ръководството с благородната си кауза и събраха сумата от 570 лв. Екипът на Агенцията купи от възпитаниците на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ специално изработени картички, картини и бижута.

За организацията на благотворителната кауза в НАП се погрижиха както директорът на институцията, така и нашите преподаватели – Десислава Трифонова и Диана Ангелова. Събраната сума ще помогне за възстановяването на нашия четвъртокласник Арас.

„Благодарим на ръководството на Агенцията за оказаната подкрепа и „широко отворените“ сърца за Доброто. Институционалното сътрудничество е изключително важно и подобни каузи дават един нов поглед върху качественото взаимодействие помежду ни.“ – заявяват от Второ СУ.

Благодарим също и на учениците, които доказват, че са не просто ученици с кауза, а Човеци с мисия!
Инициативата в подкрепа на Арас продължава!

Skip to content