юни 22, 2024

Четвъртокласници се включиха в инициатива „Книгата, която ме впечатли“

ДейностиНачален етапНовини

Четвъртокласници на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ се включиха в инициатива на тема „Книгата, която ме впечатли“. Кампанията се осъществява благодарение на Местната комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни към община ПОПОВО.

Целта й е да потопи малките читатели в света на книгите и да създаде своеобразно пространство, в което да се споделят впечатления, разказват любими моменти. Учениците на 4 д клас се включиха с огромен ентусиазъм в инициативата, като посочиха любимите си книги, най-запомнящете се герои и направиха първите си стъпки в аргументацията като процес.

Възпитаниците на школото споделиха кои са най-атрактивните персонажи и посочиха защо ги харесват. Креативността се разгърна напълно, когато проявиха творчество и изявиха таланта си чрез рисунки, в които пресъздадоха моменти от най-любимите си книги.

За цялото приключение в света на книгите 4 д клас получиха високо признание, като бяха наградени с куп грамоти и предметни награди. Преподавател на любознателните ученици е Румянка Добрева.

Пожелаваме им да не спират да разгръщат книгите и да помнят, че там се крие най-голямото богатство, което отваря пред тях светове.

Skip to content