UncategorizedДейностиИзкустваНовини

Стартира изграждането на алпинеума в двора на Второ СУ “Проф. Никола Маринов”

С радост съобщаваме на всички, че проектът, който стартира във Второ СУ “Проф. Никола Маринов” по озеленяване на прилежащите дворни площи, вече е в процес на изграждане.

Припомняме, че благодарение на родители и ученици от 5 до 7 клас и преподаватели по технологии и предприемачество, нашето училище се зае с нелеката задача по изграждане на алпинеум в откритите пространства на школото. През учебната 2020/2021 година с обединени усилия успяхме да постигнем добри резултати и това беще причината кампания “Озеленяване” в часовете по технологии и предприемачество да продължи и през тази учебна година.

Проектът има за цел да облагороди дворните площи и да направи училищната среда още по-здравословно място за учене и отдих. С помощта на родителите и усилията на възпитаниците ни, сме щастливи, че каузите, в които се включваме като екип, са един целенасочен процес, основан на подкрепа и взаимопомощ.

Днес сме горди, да споделим с вас радостните учебни часове, които показват, че грижата за света, в който живеем, се възпитава! Насладете се на красивите мигове, вдъхващи живот на училището, което изгражда личности.