юни 21, 2024

Второкласници на Второ СУ с бляскаво тържество по повод пролетните празници

Начален етапНовини

Ученици от 2 а клас превърнаха сцената на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ в бляскав карнавал на пролетта. Благодарение на своята артистичност, умения и старание, и с помощта на своите преподаватели – г-жа Галя Георгиева, г-жа Наталия Илиева и г-жа Камелия Колева, второкласниците представиха по изключително атрактивен начин празници като Лазаровден, Цветница.

Великден и Гергьовден също бяха част от празничната програма, като чрез различни проекти пресъздадоха традициите, свързани с тези дни. В единственото училище в областта с профил „Изкуства“ няма как да бъдат пропуснати творчеството, песента и танцът. 2 а клас демонстрираха наученото и предизвикаха вълна от аплодисменти със своите изпълнения. Певческият талант на малките ученици и стиховете, които прозвучаха, изпълниха празничният ден с много усмивки и увереност, че вървим в правилна посока.

В предизвикателства се впуснаха и родителите. Като истински екип, те изработиха великденски венци и се потопиха напълно във феерията от цветове и красота. Тяхната работа бе оценена от старши експерт в РУО – г-жа Люба Колева. Гости на тържеството бяха заместник-директорите – г-жа Галя Йорданова и г-н Пламен Иванов.

Празникът завърши с взаимна благодарност за всеотдайния труд на учители, родители, ученици и ръководство.

Skip to content