април 13, 2024

Мобилност по Национална програма „Иновации в действие“

Новини

Преди броени се проведе мобилност във връзка с Национална програма „Иновации в действие“. Представители на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“, в лицето на – Даниела Трендафилова – ЗДАСД, Евдокия Ненова, Петя Грудева и Галина Петрова, посетиха СУ „Васил Левски“ в гр. Гълъбово.

Във визитата участваха и две столични училища – 107 ОУ „Хан Крум“ и Второ СУ „Академик Емилиян Станев“. Домакините представиха своята модерна материално-техническа база и открехнаха вратите на учебния процес в школото. Благодарение на тяхното гостоприемство, представителите на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ успяха да наблюдават иновативни уроци, с които да обменят опит и успешни практики.

Мобилността постигне целта си, като предизвика много интерес от страна както на нашите учители, така и на столичните им колеги. Всички бяха единодушни, че материално-техническата база е в пълен синхрон и с иновативните методи, които учителите прилагат. Изключителната атмосфера на професионализъм направи срещата много ползотворна.

С тази визита се даде началото на тясно сътрудничество между учителите в четирите училища. Мобилността получи своя завършек с горещи благодарности от страна на гостите към директора на СУ „Васил Левски“ и на сплотения колектив на училището.

Следващата планирана среща е в началото на юни в гр. София, като всички заявиха нетърпението си за нея.

Skip to content