Официална церемония по връчване на дипломи за зрелостниците на Второ СУ

Зрелостниците на Второ СУ “Проф. Никола Маринов” получиха своите дипломи на специално организирана церемония в Художествената галерия. Випуск 2022 година беше посрещнат от своите класни ръководители и ръководството на училището. От 84 зрелостници отличниците са 39, а тези завършили с пълно отличие – 10.

Всички те по традиция получиха бадж за пътуване. Директорът на Втора гимназия – г-жа Анета Куманова, пожела на всеки един да обиколи света, но да не забравя обратния път към родния град и родното училище. Тя отново им припомни, че вратите на школото са винаги отворени за тях. “Когато сте на кръстопът или просто търсите пристан, пристъпете прага на училището и сигурна съм, ще намерите отговорите, които търсите и подкрепата, която ви е необходима” – допълни г-жа Куманова.

Всички отличници получиха плакет, който да им напомня, че са част от историята на Второ СУ “Проф. Никола Маринов”. На класните ръководители също беше връчен плакет, като знак на благодарност за всеотдайния труд.

Честито официално завършване на целия випуск 2022 година! Благодарим ви, че оставихте своя отпечатък в историята на Втора гимназия. Вървете по пътя на живота със смелост. Преодолявайте житейските предизвикателства с достойнство! Продължавайте все така бляскаво да превземате света!

%d bloggers like this: