юни 23, 2024

„Отново заедно“ събра ученици на Второ СУ в Слънчев бряг

Новини

Преди броени дни ученици на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ се завърнаха от незабравима почивка в к.к. Слънчев бряг. Благодарение на Национална програма „Отново заедно“, нашите възпитаници успяха да се насладят на прекрасни мигове сред пясък, морски вълни и слънчеви лъчи.

Петдневната почивка в луксозен хотел беше осеяна с много забавление, спортни игри и веселие. През деня учениците събираха златен загар и се радваха на времето с приятели, а вечерите прекарваха в разходки, заедно със своите ръководители.

Плажният волейбол събуди спортния хъс в младежите, а водната топка в басейна успя да провокира много единоборства. Организираните от аниматорите игри се превърнаха в арена на забавления, шеги и смях.

Вечерта на народните танци вдъхнови възпитаниците на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“. Нашите ученици демонстрираха безспорните си умения пред погледите на всички гости на хотела и случайни минувачи, които ги аплодираха възторжено.

Интересен за николамариновчетата беше и денят, в който посетиха Стария град на Несебър. Романтичният облик и историческият полъх на мястото заплени възпитаниците на Втора гимназия. Научиха, че това е един от най-старите градове в Европа и видяха редица църкви, отразяващи архитектурното влияние на Римската и Византийската епохи.

Летният лагер накара малки и големи ученици да проявяват подкрепа, грижа и разбиране в отношенията помежду си. Нашите възпитаници показаха, че когато сме отбор, няма непреодолими предизвикателства.

„Благодарим на всички ученици за невероятната дисциплина и отговорно отношение. Поздравяваме и техните родители за възпитанието, което са изградили в децата си!“ – заяви г-н Пламен Иванов – зам.директор на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“.

Skip to content