април 24, 2024

Поредна празнична изненада във Второ СУ „Проф. Никола Маринов“

Начален етапНовини

На 5-ти октомври у нас и в още 100 страни се отбелязва Международния ден на учителя. Това беше и поводът днешният ден да се превърне в истински празник за цялата училищна общност на Втора гимназия. Третокласници и четвъртокласници на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ поздравиха всички учители с творчески изпълнения и много ентусиазъм.

Благодарение на подкрепата на преподавателите Дафинка Стоянова и Боряна Христова, малките николамариновчета подготвиха изненада, с която демонстрираха своето уважение и почит към тези, които ги вдъхновяват да бъдат знаещи и можещи.

Възпитаниците ни рецитираха акростих, който „изрисува“ думи на благодарност. „Пожелаваме Ви да пазите винаги искрата, да съхраните обичта към знанието и вярата да не Ви напуска. Пжелаваме Ви сили, отговорност, любов и творчески ентусиазъм, защото всичко започва от знанието. Бъдете здрави и горди с професията си! Честит празник!“ , бяха думите, с които възпитаниците на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“, завършиха празничната изненада.

Skip to content