юни 13, 2024

Важно съобщение до всички ученици на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“

Новини

Броени дни остават до Коледа и всички сме в очакване на сякаш, най-вълшебния ден от годината. Ние, училищният екип на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ , сме подготвили много изненади, за да бъде още по-празнично и светло в душите на всички.

На 22 декември сме в трепетно очакване какво са изработили всички от 1-ви, 3-ти, 5-ти, 6-ти и 7-ми клас, за предстоящия Коледен базар. Сладки, солени изделия, майсторски изпълнения и много творчество, ще озарят първия и втория етаж на училището.

На 23 декември пък, ще сме в пълно неведение, какво са намислили 2-ри, 4-ти, 8-ми,9-ти, 10-ти, 11-ти и 12-ти клас. Надяваме се на невиждани готварски умения и шеметни изпълнения, защото каузата си струва!
Тази година мисията, зад която всички заставаме, е Открита класна стая. Спряхме се на тази вълнуваща идея, защото обучението във Второ СУ винаги е различно и динамично. Какъв по-хубав призив за непрестанно обучение, от изнесен учебен кабинет, където всички се оставят на знанието да ги води. Ако нямате готварски заложби или творчески пориви, наблегнете на дегустацията и посетете всички изнесени маси с кулинарни вълшебства и уникални творения.

И както всяка година, и тази, отправяме коледна провокация към всички: В четвъртък си донесете коледното настроение и коледен мотив, който да ни напомни, че остават броени часове до Коледа.

За тези от Вас, които запазят приповдигнатите емоции до петък – нека облекат това, което желаят, а ние обещаваме, че санкциите в този ден ще ги забравим! Оставяме на Вас да прецените, колко широки ще са усмивките и колко скъсани ще са дънките!

Нека отпразнуваме последните учебни дни на 2022 година с много настроение и позитивно отношение. Очакваме много снимки на нашата Фейсбук страница, за да заразим всички с коледния дух!

Щракни се с коледна шапка, накъсани дънки или любимия ти топ, тагни страницата на Второ СУ и покажи, че студът няма никакво значение по това време на годината! Да стоплим душите си с любов, подкрепа и неподправени усмивки! Очакваме Ви!

Skip to content