юли 19, 2024

Четвъртокласници на Второ СУ обраха медалите на състезанието „Многознайко“

Начален етапНовини

Учениците от начален етап на Второ СУ „Професор Никола Маринов“ активно се включиха и във втория /зимен/ етап на състезанието Многознайко 2023. Участниците ни са отличени със златни, сребърни и бронзови медали. Учениците представиха отлични знания по български език , математика, английски език и изобразително изкуство.

Подготовката на децата за състезанието в училище протичаше изключително интензивно, което доведе и до очакваните високи резултати. Под ръководството на учителите им от намален етап и преподавателите по английски език в началните класове, възпитаниците ни се впуснаха уверено в надпреварата. Предстои следващ кръг за призови места и отвоюване на специалната финална награда Купата на Многознайко .
Резултатите и отличията са радост и удовлетворение за учениците, родителите, класните ръководители , учителите от МО на НЕ , гордост са за цялата училищна общност на Второ СУ.

Участието на четвъртокласниците в състезанието Многознайко е и една предстартова тренировъчна подготовка преди предстоящите по български език и литература и математика НВО в 4 клас .

Пожелаваме на най-малките си ученици от 1-4 клас достигане до финална изява и получаване на Купата на Многознайко.
Поздравления учениците получиха и от Ръководството на училището !
Гордеем се с успехите! – споделят учителите им :Пенка Асенова и Калоян Илиев, като допълват, че за две от ученичките от класа предстои не само участие във финалната надпревара в Многознайко. но и в националния кръг на ,, Лаборатория за изкуство’’- национално състезание по рисуване, в категория – 4 клас!

Skip to content