май 19, 2024

Випуск 2023 превърнаха днешния ден в тържествено събитие за цялата училищна общност

Новини

Днес двора на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ се огласи от музика и трогателни слова. Традиционното за училището музикално междучасие, се превърна в необикновено събитие, което накара цялата училищна общност да притихне. След извилите се български хора, на които ръка за ръка се хванаха ученици и учители, зрелостниците на Второ СУ обявиха началото на тържественото обръщение към своите преподватели през годините.

Със специално слово и индивидуален подход, Випуск 2023 връчиха поканите на бала на всеки един учител. Със закачливи послания, трогателни думи и много усмивки, бъдещите абитуриенти изненадаха всички.

Естествено, откази нямаше, а само пожелания за успехи, постигане на целите и завоюване на най-високите върхове.

Ръководството на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ благодари на всички зрелостници за незабравимата инициатива и положителните емоции, които ни донесоха.

„Нека нашето училище винаги има своето място в сърцето ви! Вратите на школото ще бъдат широко отворени за всеки един. Не забравяйте, че най-важното е да бъдете хора, защото светът се развива благодарение на знанието, но съществуването му се крепи на доброто! Благодарим ви, че бяхте част от нашия път“ – добави директорът на Втора гимназия – г-жа Анета Куманова.

Очакваме всички ви на 24 май за празничния завършек на 12 – годишното ви пътешествие в света на знанието!

Skip to content