юни 21, 2024

Четвъртокласници на Второ СУ с изключителни проекти в час по човек и природа

Начален етапНовини

Четвъртокласниците на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ с профил „Природни науки“, за пореден път демонстрират изключителна любознателност и креативност! Под ръководството на техните преподаватели – г-жа Гюлфие Велиева и Цветанка Димитрова, нашите възпитаници получиха задача да проучат планетите и изработят свой проект.
Часовете по човек и природа се посрещат с голям интерес от целия клас, а знанията за планетите, техните спътници, Слънчева система, са любими за учениците. Четвъртокласниците имат нескрито любопитство към непознатото и неизвестното.
Благодарение на часовете по ИУЧ получават допълнителна информация като решават кръстословици,анализират, съпоставят, проучват важни факти за Космоса.
Проект,,Моята Земя“обаче, се превърна в същинско приключение, което ги отведе още по-далеч в света на науката и творчеството. Съвместната работа с техните родители направи задачата още по-вълнуваща. Всяко дете представи изработеното и демонстрира знания и умения, които всички аплодираха!
Благодарим на учениците и техните родители за отговорността и всеотдайността, които проявяват във всяко едно предизвикателство!

Skip to content