юли 15, 2024

Вокална формация “ V.o.i.c.e.s “ при Второ СУ с награда за първо място в конкурс на Кеймбридж

ИзкустваНовини

Вокална формация “ V.o.i.c.e.s “ при II СУ „Проф.Никола Маринов“ – гр. Търговище присъства на официалната конференция „Cambridge day 2024“!
Като носители на Първата награда на журито от Художествено-музикалното състезание на асоциацията, талантите ни имаха честта да поздравят хилядите гости от страната и чужбина в зала „Роял“ на Хотел „Балкан“! Нашите ДИАМАНТИ получиха почитни статуетки и подаръци! Припомняме, че те успяха да впечатлят съдиите с невероятен клип и песен, включена в Рекордите на Гинес. Малки и големи се събраха на една „сцена“ в нашето школо, за да заявят, че всеки носи потенциал, който чака да бъде открит. Благодарим за доверието, оценката, поканата и честта нашето училище да се представи на този престижен форум.
Преподавателят Десислава Станкова изказва изскрени Благодарности към екипа и ръководството на Второ СУ „Професор Никола Маринов“ гр. Търговище и на своите възпитаници за ентусиазма, с който се включиха в авторитетната надпревара.

„Благодаря и на преподавателките от начален етап Даниела Лазарова и Радка Атанасова, които преживяха на живо емоциите с нас и бяха голяма опора и подкрепа!“ – допълва г-жа Станкова.

Skip to content