май 21, 2024

Първокласнички представят Второ СУ на кастинг за млади артистични таланти

ДейностиНачален етапСтратегия - грамотност

На 26.04.2018 г. във Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище се проведе конкурс за млади артистични таланти, подготовка за участие в кастинга „Звездите на „Вълшебната завеса“. Най-активни бяха първокласниците от групата за целодневна организация на дейностите, с учител Цветелина Бонева, които се превъплътиха в любимите си герои – Пипи Дългото чорапче, Червената шапчица, Ловецът, Пепеляшка, Пинокио, Малкия принц, Снежанка, Хитър Петър. Регламентът на конкурса позволява училището да участва само с един или двама ученици, което затрудни журито. Училищният конкурс предизвика положителни емоции и бурни овации за всички присъстващи.

С най-оригинални костюми и с артистичното си поведение на сцената се отличиха Никол Миленова – Пепеляшка и Иванина Крумова – Пипи Дългото чорапче. Елеонора Панайотова – заместник-директор на училището, връчи грамоти на всички участници и поздрави победителите.

Пожелаваме успешно представяне на Никол и Иванина в конкурса за млади артистични таланти, в рамките на XIX-то поредно издание на Международния фестивал на спектакли за деца „Вълшебната завеса” в Търговище, което ще се проведе в дните 13-19 май 2018. Организатори са Драматичен театър Търговище и Община Търговище.Йорданка Филева – главен учител

МРеби

Администратор на сайта: Мехмед Реби тел. 0893693204, e-mail: mehmed.rebi@2su-tg.com

Skip to content