май 19, 2024

Второ СУ призовава: „Да обединим усилия в подкрепа на Турция и Сирия“

Новини

Преди броени дни Турция и Сирия се изправиха пред едно от най-силните си земетресения през последните десетилетия. Природното бедствие опостуши живота на хиляди хора. Жертвите вече наброяват над десетки хиляди души, а бедстващите хора са многократно повече. В подобни кризисни ситуации е необходимо светът да обедини усилия. Това е причината за инициативата на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“.

От утре до петък, във фоайето на първия етаж ще бъде поставена кутия за дарения, като всички парични средства ще бъдат преведени по банкова сметка на Българския червен кръст, който активно съдейства на съседката ни в последните дни.

Призоваваме всички родители, ученици и учители да проявят съпричастност и се включат в каузата. Нека за пореден път напомним на подрастващите, че всички сме част от този свят и трябва да подаваме ръка на нуждаещите се.

Да обединим усилия давайки не просто надежда на бедстващите, но и вяра на младите, че предизвикателствата се преодоляват с инициатива, подкрепа и активност!

Приканваме ви още утре да поставите дарения в предвиденото за това място и да подарите утеха за бедстващите деца и възрастни хора в Турция и Сирия. В понеделник всички събрани средства ще бъдат преведени по предвидената за целта банкова сметка на БЧК.

Skip to content