май 30, 2024

Второ СУ обяви победителите в състезанието Spelling Bee 2024

НовиниЧужди езици

Преди броени дни във Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ се проведе училищният кръг на състезанието по правопис на английски език Spelling Bee 2024, в което участваха ученици от втори до седми клас. Състезанието се превърна в малък празник на знанието, съпроводен с игри, усмивки и добро настроение.

Победители в прогимназиален етап са Алейна Ридванова от 7г клас ( първо място) и Мартин Христов от 6в клас ( второ място). Победители в начален етап са Симона Стефанова от 3а клас (първо място) и Габриел Пламенов от 3г клас (второ място).
Особено емоционално завърши състезанието с поздрави и пожелания за попътен вятър към помощник-координаторите на състезанието – Елена, Гергана и Октай от 12 клас. Специален гост и председател на журито тази година бе госпожа Мария Марчева – дългогодишен преподавател по английски език, от чийто последен випуск са абитуриентите ни. Благодарим им за приноса към подготовката и провеждането на състезанието през годините и им желаем да са все така устремени към знанието и с лекота да сбъдват мечтите си!

А нашите победители продължават участието си на регионалните квалификации през март. Успех, мили деца!
Десислава Цанкова, координатор Spelling Bee и Spelling Bee Junoir за Второ СУ „Проф.Н.Маринов“- Търговище

Skip to content